YOGA OP HET WERK

Ervaar jij ook gedurende je werkweek een bepaalde mate van onrust? Je bent niet alleen. Veel mensen zijn gedurende hun werkweek onrustig en hebben weinig energie. De oorzaak ligt vaak niet bij teveel werken maar juist bij het feit dat we niet voldoende opladen. In onze huidige wereld staan we continue “aan”. Gedurende de dag komen er ontzettend veel prikkels binnen die we allemaal moeten verwerken. Er gaat veel energie uit maar er komt vaak onvoldoende nieuwe energie bij.


Yoga geeft jou en je team de boost die je nodig hebt. Yoga, ofwel bewegingsoefeningen op ademhaling, helpt mensen stil te staan in plaats van te doen, te voelen in plaats van te denken en weer op te laden. Dit leidt tot nieuwe fysieke en mentale ruimte. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat yoga een positief effect heeft op ons immuunsysteem, stress en het functioneren van onze hersenen.

ONS AANBOD

In onze bedrijfsyogalessen richten we ons op beweging, ademhaling en mindfulness. Een Boost My Day yogales helpt bij het loslaten van fysieke en mentale spanning en leidt bij deelnemers tot balans en nieuwe energie. Ook reiken we tools aan hoe signalen van stress te herkennen en met stress om te gaan. Boost My Day biedt zowel losse yoga workshops als custom made corporate yoga programma’s met gezamenlijk vastgestelde doelen.

 

De yogalessen worden op een toegankelijke manier gegeven en zijn geschikt voor alle niveaus. Je hoeft niet flexibel te zijn. Voor iedere houding zijn er geschikte alternatieven. De ervaren yoga docent zorgt ervoor dat iedere deelnemer mee kan doen in zijn eigen tempo.

 

Boost My Day komt naar kantoor of een andere gewenste locatie en creëert in een daarvoor geschikte ruimte, zoals een meeting room, een yoga studio. Wij verzorgen de yogamatten en andere benodigde attributen. Onze standaard bedrijfsyogales duurt 45 tot 60 minuten. Een ideaal moment om een yogales te plannen is voor de start van de werkdag, tijdens de lunchpauze of aan het einde van de werkdag.

BOOST MY DAY
CORPORATE YOGA WORKSHOP

Boost de dag van jouw team met een corporate yoga workshop. Een leuke en toegankelijke kennismaking met yoga en de voordelen. Duik dieper in de wereld van yoga en ervaar samen met je team de voordelen van de terugkerende lessen.

EUR 200.- ex BTW (per les)

Martine Messink (Workx Advocaten):

“Ons kantoor, maar ook onze relaties en klanten, nemen deel aan de yoga-sessies. Iedereen is ontzettend enthousiast over Boost My Day. De lessen zijn laagdrempelig voor beginners, maar tegelijkertijd ook vlot – op de flow van de muziek – zodat het ook voor meer ervaren deelnemers aantrekkelijk is. Na afloop horen wij steeds van de deelnemers dat ze ontspannen zijn en nieuwe energie hebben opgedaan. Ik raad iedereen van harte aan om met Boost My Day samen te werken en – beter nog – mee te doen in haar yoga-sessies.”

WIL JE JOUW WERKDAG EEN BOOST GEVEN?