ONLINE TEAM WORKSHOPS

ONLINE CORPORATE YOGA & MINDFULNESS

In deze nieuwe wereld waarin veel mensen genoodzaakt zijn om (meer) vanuit huis te werken, is het belangrijker dan ooit om voldoende momenten voor jouw team te creëren om fysiek en mentaal op te laden.

Om dit te ondersteunen bieden wij verschillende online workshops aan zowel live (bijvoorbeeld via WebEx of Google Hangouts) als in een online programma waarbij je met je team toegang krijgt tot exclusieve online video’s. Naast de fysieke en mentale voordelen van de workshops, is het een leuke teamactiviteit in deze uitdagende tijden. Ideaal om wekelijks in te plannen, bijvoorbeeld als start van de werkweek, teammeeting of als break tijdens de werkdag. De workshops zijn geschikt voor alle niveaus, geen ervaring met yoga of mindfulness vereist.

 

DESK YOGA BOOST (20 – 30 MIN)

Een live online energie boost waarbij het team samen inbelt. Het doel van de desk yoga sessie is om op een snelle en toegankelijk wijze ruimte te creëren zowel fysiek als mentaal. Na de sessie kunnen de deelnemers de dag met nieuwe focus en energie vervolgen. Het enige wat je nodig hebt als deelnemer is een stoel. Ideaal als break tijdens de werkdag.

1-6 sessies: EUR 150.- ex BTW (per sessie)
Vanaf 6 sessies: EUR 110.- ex BTW (per sessie)

 

ONLINE YOGA WORKSHOP (30 – 45 MIN)

Toegankelijke en dynamische yoga workshops voor het hele team. Het doel van de online yoga workshops is om mensen tijdens hun werkdag een moment te bieden om fysieke spanning los te laten en tegelijkertijd de mind te trainen, voor meer rust in deze hectische wereld.

EUR 175.- ex BTW 

ONLINE MINDFULNESS

 

INTRODUCTIE MET MINDFULNESS (60 MIN)

Een toegankelijke en praktische kennismaking met mindfulness, het trainen van je hersenen en de voordelen op het werk en in het leven. Mindfulness is het vermogen dat wij mensen hebben om volledig met de aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Ons bewust te zijn van wat er nu gebeurt, waar we zijn en wat we aan het doen zijn. Een kwaliteit van bewustzijn die je ontwikkelt door het trainen van je hersenen. Je leert zien hoe je mind werkt waardoor je minder makkelijk door je gedachten wordt meegesleept en beter kan omgaan met stress. Mindfulness leidt tot meer focus, (zelf)compassie en veerkracht. De online workshop vindt live plaats via Zoom.

Jouw team ontvangt in aanvulling op de workshop audiobestanden met toegankelijke mindfulness meditaties voor thuis.

EUR 550.- ex BTW

MIND FITNESS PROGRAMMA (6 WORKSHOPS OF MEER)

In een periode van 6 maanden werken we aan de voor het betreffende team relevante thema’s zoals mindset, focus en stress. Doel: het op toegankelijke wijze creëren van bewustwording rondom deze thema’s en het integreren van praktische tools voor meer balans op het werk en in het leven.

Naast de workshops ontvangt het team additionele audio, video’s en challenges ter ondersteuning van het programma.

Prijs in overleg. O.a. afhankelijk van de lengte van het programma.

Bart van Erve (Nike):

“Cecile ran a chair-yoga session with our full team over Zoom during one of our team meetings, which was just amazing. Cecile does a great job in keeping it easy and engaging for the full team to easily participate and enjoy the session. In addition to the fact that the session itself was fun and gave the team lots of energy after a full day of virtual meetings it also left us with some very practical tips on exercises we could do ourselves while working from home. 

If you’re looking for something fun & different I highly recommend booking a class with Cecile!”

 
 

WIL JE JOUW WERKDAG EEN BOOST GEVEN?