BOOST JE LEVENSGELUK

No-Nonsense Online Mindfulness
Cursus voor Beginners

NUCHTER, PRAKTISCH & THUIS BEGINNEN WANNEER JIJ WIL

HERKEN JE DIT?

JE ERVAART ONRUST IN JE HOOFD EN HEBT WEINIG FOCUS

Je hoofd zit vaak vol met gedachten waardoor je het soms moeilijk vindt om te focussen of om ontspanning te vinden. Je maakt je vaak zorgen, bijvoorbeeld over dingen die in het verleden zijn gebeurd of dingen die in de toekomst zouden kunnen gebeuren.

JE VINDT MINDFULNESS EN MEDITATIE MOEILIJK, ZWEVERIG EN NIET VOOR JOU

Mindfulness en meditatie is toch iets voor spirituele mensen die aan yoga doen? Als je dit denkt, doe jezelf een plezier en meld je aan voor deze cursus. Ik beloof je dat mindfulness en meditatie ook voor jou is.

JE VOELT JE VAAK GEJAAGD EN WORDT GELEEFD

Je vindt het moeilijk om met je aandacht aanwezig te zijn in het moment en bent altijd bezig met wat je nog moet doen. Even niksen, is lastig voor je. Zelfs op vakantie.

JE HEBT WEINIG TIJD VOOR JEZELF

De dagen, weken, maanden vliegen voorbij. Je bent druk met werk, gezin, je sociale leven, jezelf en anderen. Je vraagt jezelf vaak af, waar blijft de tijd?

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE...

NEGATIEVE GEDACHTEN EN ZORGEN WAT MAKKELIJKER KAN LOSLATEN

Je ervaart minder stress door gedachten, piekeren en zorgen. Je kan negatieve gedachtenpatronen herkennen en ze doorbreken. Je identificeert je niet meer zo met wat je denkt, bent veerkrachtiger en je leven voelt licht in plaats van zwaar.

MINDFULNESS KAN BEOEFENEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Ontdek dat mindfulness voor iedereen is. Ook voor jou. Je weet welke mindfulness oefeningen bij jou passen, qua vorm, duur en intensiteit.

MEER GENIET VAN HET LEVEN

Je bent in staat om met je aandacht volledig in het hier en nu te zijn. Je geniet meer van wat je nu op dit moment aan het doen bent. Of het nu werk is, spelen met je kinderen of het lezen van een boek. Je leeft minder in je hoofd, in het verleden of in de toekomst.

ZORGZAME AANDACHT KAN GEVEN AAN JEZELF ZONDER DAT HET VEEL TIJD KOST

Je weet hoe je in jouw drukke leven momentjes van rust kan inbouwen zonder dat je je hele agenda moet omgooien. Je voelt je vaker ontspannen en gelukkiger.

cecilevdheuvel

Hi, ik ben Cecile.

Ik ken je gevecht. Ik zit al mijn hele leven veel in mijn hoofd en merk dat mijn geest snel afdwaalt. Ik heb het altijd moeilijk gevonden om echt van het moment te genieten en maakte me in het verleden vaak zorgen over of ik wel goed genoeg was, genoeg deed en over hoe andere mensen mij zagen. Lange tijd dacht ik dat als ik maar externe factoren veranderde zoals een nieuwe baan, een grote reis of nieuwe spullen, ik uiteindelijk wel gelukkig zou zijn. Door mindfulness heb ik geleerd dat het niet de externe dingen zijn die mijn geluk bepalen maar mijn eigen geest en gedachten. Hoe negatiever mijn gedachten, hoe negatiever mijn realiteit.

Ik weet dat ik niet de enige ben. De wereld waarin we nu leven is hectisch. We staan continue “aan”. Veel mensen in mijn omgeving ervaren onrust in hun hoofd maar weten niet waar te beginnen. Mindfulness helpt. Dat beloof ik je. Mindfulness is niet zweverig, niet moeilijk of alleen voor spirituele mensen die aan yoga doen. Mindfulness is een kwaliteit van bewustzijn die iedereen heeft en verder kan ontwikkelen door het trainen van de hersenen. Ja, ook jij. Op een manier die bij jou past.

Nu mindfulness een belangrijk onderdeel is van mijn leven, kan ik meer afstand nemen van bepaalde gedachten, geloof ik niet alles meer wat ik denk en kan ik beter omgaan met moeilijke situaties. Ook ben ik veel beter in staat om te genieten van leuke dingen omdat ik niet altijd meer met mijn hoofd ergens anders ben.

Laat mij jou op nuchtere wijze helpen om ook uit die sneltrein te stappen, meer te genieten van het moment en milder te zijn voor jezelf. Op een toegankelijke en praktische manier laat ik je zien wat mindfulness kan betekenen voor jou. In jouw eigen tempo, gewoon thuis, op je stoel.

BOOST JE LEVENSGELUK

Doe jezelf een groot plezier en meld je aan voor deze unieke online levensgeluk boost. Op een toegankelijke en nuchtere wijze laat ik je aan de hand van video’s, audio bestanden en thuiswerkopdrachten zien hoe jouw geest werkt, je tegenwerkt en hoe je lichter in het leven kan staan. Leer negatieve gedachten, onrealistische zorgen en nutteloos gepieker herkennen, erkennen en loslaten. Leef lichter, geniet meer en geef je levensgeluk een boost. En dit alles gewoon lekker thuis op een stoel wanneer het jou uitkomt.

DIT LEVERT DE
CURSUS JE OP

Meer levensgeluk
Meer rust in je hoofd
Minder stress
Focus
Inzicht in hoe je geest werkt
Mindfulness tools die bij jou passen

DIT GA JE LEREN

MODULE 1: Mindful…wat?
In deze module leer je:
MODULE 2: Leren opmerken
In deze module leer je:
MODULE 3: Geloof niet alles wat je denkt
In deze module leer je:
MODULE 4: Stress
In deze module leer je:
MODULE 5: Accepteren kun je leren
In deze module leer je:
MODULE 6: Goed voor jezelf zorgen
In deze module leer je:

Ik raad je aan de 6 modules te spreiden over 6 weken. Dus 1 video (module) per week. In slechts 25 minuten per week heb je dus de basis. Doe je ook actief mee met de thuiswerkopdrachten, dan moet je denken aan een tijdsinvestering van ongeveer 60 minuten per week.

DIT KRIJG JE

BOOST JE LEVENSGELUK
.

67,- 

BOOST JE LEVENSGELUK PLUS
(INCLUSIEF 1 OP 1 COACHING)

197,-

PROEFLES: BOOST JE LEVENSGELUK
.

GRATIS

Lisa Jie Sam Foek (Fennek Advocaten)

” Vorige maand heb ik de online cursus “Boost Je Levensgeluk” gekocht. Ik wilde graag op nuchtere wijze kennis maken met mindfulness en hier ook niet al te veel tijd mee kwijt zijn. De cursus sloot precies aan bij mijn behoeften. De verschillende video’s behorende bij de modules zijn to the point, praktisch en leuk om naar te kijken. De oefeningen zijn heel prettig. Ik heb dankzij de cursus mooie, praktische tools gekregen om wat meer rust in mijn hoofd en drukke leven te creëren. Veel dank Cecile! ”  

VEEL GESTELDE VRAGEN

IS ERVARING MET MINDFULNESS NODIG?
Nee, deze cursus is echt voor iedereen. Voor zowel beginners als mensen met ervaring.

WAT HEB IK NODIG VOOR DE CURSUS?
Een stoel, een notitieboek met pen en tijdens het kijken van de video een rustige ruimte waar je niet wordt gestoord.

MOET IK FYSIEK FLEXIBEL ZIJN OM DE TRAINING TE KUNNEN VOLGEN?
Nee, alle oefeningen voeren we zittend uit op een stoel. Echt iedereen kan dus meedoen.

WANNEER BEGINT DE TRAINING?
Na ontvangst van de betaling ontvang je een mail met inloggegevens voor de online leeromgeving en kun je direct starten. Je kunt de cursus overal en op eigen tempo volgen. Het advies is om de 6 modules te spreiden over 6 weken. Dus 1 video (module)
per week. De training blijft onbeperkt beschikbaar, er zit dus geen einddatum vast aan de cursus.

KAN IK DE CURSUS DOWNLOADEN?
Ja, de audiobestanden en pdf-files kun je downloaden en opslaan waar je wil. De video’s niet.

HOEVEEL TIJD KOST DE TRAINING?
De minimale tijdsinvestering staat gelijk aan het kijken van de 6 video’s van max 25 minuten, dus in totaal 2,5 uur.
De thuiswerkopdrachten variëren qua duur en intensiteit. Het is helemaal aan jou wat je hier mee doet. Maar zoals
met bijna alles, hoe meer tijd je investeert, hoe meer je uit de training haalt.

KAN IK DE KOSTEN OPVOEREN ALS BEDRIJFSKOSTEN?
Ja, dit kan. Je ontvangt dan een BTW-factuur.

WIL JE JOUW WERKDAG EEN BOOST GEVEN?