MINDFULNESS
OP HET WERK

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"
Jon Kabat-Zinn

Zit je hoofd vaak vol met gedachten? Vind je het soms moeilijk om ergens met volle aandacht bij te zijn? Ervaar je stress door gedachten? Mindfulness helpt. Mindfulness is het vermogen dat wij mensen hebben om volledig met de aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Ons bewust te zijn van wat er nu gebeurt, waar we zijn en wat we aan het doen zijn. Een kwaliteit van bewustzijn die je ontwikkelt door het trainen van je hersenen. Je leert zien hoe je mind werkt waardoor je minder makkelijk door je gedachten wordt meegesleept. Dit leidt tot meer focus, (zelf)compassie en veerkracht. Met mindfulness leer je gedachtenpatronen herkennen en de patronen die jou niet dienen, doorbreken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bij regelmatige beoefening van mindfulness het deel in de hersenen gerelateerd aan stress afneemt. Kortom, mindfulness helpt je te leren surfen op de golven van het (werkende) leven.

ONS AANBOD

Tijdens een mindfulness training leer en ervaar je de voordelen van mindfulness, leer je verschillende technieken om de geest te trainen en tools om mindfulness te implementeren in jouw leven. Boost My Day biedt zowel losse workshops als meerdaagse mindfulnessprogramma’s aan.

1

INTRODUCTIE MET MINDFULNESS

Een leuke en praktische kennismaking met mindfulness, het trainen van je hersenen en de voordelen op het werk en in het leven. Tijdens een mindfulness workshop leren en ervaren deelnemers op een toegankelijke en nuchtere wijze de voordelen van mindfulness, verschillende technieken om de geest te trainen en tools om mindfulness te implementeren in het dagelijks leven. Duur van de workshop is 120 minuten.

Deelnemers ontvangen in aanvulling op de workshop exclusieve Boost My Day audiobestanden met toegankelijke mindfulness oefeningen voor thuis.

We bieden deze workshop ook online aan. Bekijk onze online opties hier.

EUR 895.- ex BTW

2

MIND FITNESS PROGRAMMA

In een periode van 6 maanden werken we aan de voor het betreffende team relevante thema’s zoals mindset, focus en stress. Doel: het op toegankelijke wijze creëren van bewustwording rondom deze thema’s en het integreren van praktische tools voor meer balans op het werk en in het leven.

Naast de workshops ontvangt het team additionele audio, video’s en challenges ter ondersteuning van het programma. 

Ideaal om maandelijks te plannen. Liever online? Dat kan. Bekijk onze online opties hier

 
                                                                                            
Prijs in overleg
Afhankelijk van o.a. het aantal workshops in het programma
Lezanne du Plessis (WP Carey):

“Cecile did a wonderful Introduction To Mindfulness session for our global team on Friday, 9 October 2020. The workshop was enjoyed by all who attended and it was a great way to ease into the weekend ahead. During the discussion you really get to know about the benefits of mindfulness and how it can relate to improved mental health. The exercises are practical and fun to do, and can be incorporated in your everyday routine no matter where you are. The additional home audio tapes makes for the full meditation and mindfulness experience and is such a useful resource to access whenever you feel like you need it! 

 

Thank you for the fantastic work you do, Cecile. We’re looking forward to seeing you again soon!”

 

WIL JE JOUW WERKDAG EEN BOOST GEVEN?